Computer easy zonder cd

Vanaf Computer easy nummer 138 zit er geen cd meer bij het blad.

cd-labelVan 2003 tot 2017 was Computer easy voorzien van een cd, waarop de besproken programma’s uit het blad stonden. In de loop van de tijd is het gebruik van de cd langzaam maar zeker teruggelopen. Dit is eigenlijk ook logisch: met de internetverbindingen van vandaag de dag zijn zelfs grote programma’s snel gedownload. Daarbij komt dat veel moderne laptops niet eens meer beschikken over een cd- of dvd-station. In de lijn van deze ontwikkeling hebben we dan ook besloten om te stoppen met de cd bij Computer easy.

We gaan natuurlijk wel door met het bespreken van handige (gratis) programma’s. In het blad vermelden we altijd waar je terecht kunt om deze programma’s te downloaden. Daarnaast verzamelen we alle besproken software op onze website. Zo heb je, net als voorheen op de cd, alle programma’s in een handig overzicht. Wanneer je onze downloadportal gebruikt weet je daarnaast zeker dat je de juiste, originele versie van het programma te pakken hebt. Wel zo’n veilig idee! Je vindt alle downloads op www.computereasy.nl/downloads.

Beginnende computergebruiker? Volg de workshops!

Computer easy 141: Routineklusjes automatiseren is nu verkrijgbaar!

Bekijk nu!

Computer easy

Redacteur

• G Visser

Ik kan begrijpen dat de CD verdwijnt ,maar in ” download ” vind ik een groot aantal programma’s niet terug ,die normaal op de CD staan b.v. CCleaner , die ik al jaren gebruikt via U blad omdat ik deze vertrouwd zoals al de programma’s die er op staan.
    Is het niet mogelijk om voor diegene die een abonnee hebben de programma’s die normaal elke maand op de CD staan te downloaden via een login module ?

• W.Floor

Uitstekend idee.

• Asperen, W. van

Koop de Computer easy + CD al jaren in de losse verkoop. Wanneer de programma’s, normaal op de bijgeleverde CD, niet via ”download” beschikbaar komen of blijven, is nummer 183 voor mij de laatst aangeschafte Computer easy!!!

• Eric Dingemanse

U vindt alle gratis programma’s die we in het blad bespreken op http://www.computereasy.nl/downloads. We denken dat dit een prima alternatief is voor de cd.

• Van der Meulen Willy

Ik heb mij geabonneerd op jullie blad omdat er telkens een DVD beschikbaar was en je later gemakkelijk de gebruikelijke programma’s kon terugvinden.Jullie kunnen natuurlijk de gebruikelijke programma’s toegankelijk maken voor de betalende leden via hun abonnementsnummer.

Doen.

• Roel Claudia

Dat was ook de rede waarom ik koos voor Computer easy…. een CD-rom
    Is een USB geen alternatief ?