Over Computer easy

Je hebt wel een computer in huis, maar in de praktijk gebruik je hem alleen voor Word of het versturen van een e-mail? Door de praktische en stapsgewijze benadering van Computer easy zijn nu ook andere functies op je computer voor jou toegankelijk. Met Computer easy leer je veilig downloaden, spullen kopen en verkopen op Marktplaats en de rode ogen op je vakantiefoto’s verwijderen. Computer easy brengt je elke maand nieuwe mogelijkheden voor praktisch computergebruik.

Handige workshops voor een leuk resultaat

Het is niet altijd even makkelijk om je in een programma te verdiepen dat je nog helemaal niet kent. Het is prettig om daarvoor aan de hand genomen te worden en stap voor stap de uitleg te krijgen die je nodig hebt voor het bereiken van een goed resultaat. Computer easy heeft daarom diverse praktische workshops ontwikkeld waarmee je direct aan de slag kunt! En niet alleen om te oefenen, want elke workshop werkt toe naar een leuk en haalbaar resultaat.

Praktische artikelen

De artikelen in Computer easy zijn ook toegespitst op de praktijk. Hoe kun je eigengemaakte filmpjes monteren en voorzien van passende achtergrondmuziek? Welke tips heb je nodig om de Wikipedia of YouTube optimaal te benutten? In Computer easy bespreken we dit in overzichtelijke en praktische artikelen. Je kunt de tips direct gaan uitproberen.

Alle besproken programma’s overzichtelijk bij elkaar

Alle programma’s die nodig zijn om de workshops uit het tijdschrift te kunnen volgen, staan handig gebundeld op onze website. Met de code uit het tijdschrift krijg je onder het kopje »Downloads« toegang tot een speciale pagina waar je de besproken programma’s met één klik op de knop downloadt. Je hoeft dus nooit meer op zoek naar de juiste download!

Computer easy voor jou!

Computer easy wijst je elke maand weer op de vele praktische toepassingen van computerprogramma’s. Zo kom je op ideeën waarmee je meteen aan de slag kunt, zonder dat het te ingewikkeld hoeft te worden. En mocht er toch iets mis gaan, dan staat de redactie voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ga dus op ontdekkingstocht met Computer easy en word abonnee!

Hét beste van Computer easy

Naast onze reguliere nummers publiceren wij ook speciale uitgaves om bijvoorbeeld je kennis over Windows 10 meteen naar een hoog niveau te brengen. Bekijk al onze speciale uitgaven in onze webshop en haal meer plezier uit het werken met een computer!

Verschijningsdata Computer easy

Op de vermelde data ligt het blad in Nederland in de winkel. Abonnees in Nederland ontvangen het blad vier dagen eerder, op vrijdag. Abonnees in België ontvangen het blad op de verschijningsdatum.

Computer easy Verschijningsdatum
Computer easy 139 14 februari 2017
Computer easy 140 21 maart 2017
Computer easy 141 25 april 2017
Computer easy 142 30 mei 2017
Computer easy 143 4 juli 2017
Computer easy 144 8 augustus 2017
Computer easy 145 12 september 2017
Computer easy 146 17 oktober 2017
Computer easy 147 21 november 2017
Computer easy 148 27 december 2017

Computer easy 141: Routineklusjes automatiseren

Het nieuwe nummer van Computer easy verschijnt op 25 april. Deze maand geven we je…Lees verder

Computer easy 140: Kies de beste camera

Het nieuwe nummer van Computer easy verschijnt op 21 maart. Hierin zeggen we vaarwel tegen…Lees verder

Computer easy 139: De grote antivirustest

Het nieuwe nummer van Computer easy verschijnt op 14 februari. Dit nummer staat wederom vol…Lees verder