Computer easy 138: Laptop kopen? Hier moet je op letten

Computer easy 138Het nieuwe nummer van Computer easy verschijnt op 27 december. In dit nummer laten we zien wat de alternatieven voor Windows Essentials zijn en vertellen we je hoe je het beste foto’s kunt ordenen. Verder maken we een website met WordPress en sporen we computerproblemen op met behulp van Windows Taakbeheer.

Snel aanmelden zonder wachtwoord

De meeste mensen gebruiken een wachtwoord om in te loggen bij Windows. Voor de veiligheid is een lang wachtwoord verstandig, maar voor het gemak kies je liever een korte. Er zijn echter alternatieven, zodat je helemaal niet meer vast zit aan een wachtwoord voor Windows.

Schijven branden, hoesjes ontwerpen en back-ups maken

Hoewel door de komst van online back-ups, externe harde schijven en streaming media het branden van cd’s en dvd’s niet meer zo gangbaar is, vinden veel mensen dit nog steeds een handige manier om gegevens te back-uppen, films te kijken of muziek te luisteren. Burning Studio 18 heeft hiervoor bijna alles in huis.

Anoniem surfen

Wanneer je surft op internet laat je onherroepelijk sporen na. Wanneer je nepgegevens gebruikt bij het aanmaken van accounts, wordt het al een stuk lastiger om je te volgen. Met nog wat handige instellingen en plug-ins surf je echt anoniem.

En nog veel meer…

We laten zien hoe je een eigen weerstation start en zelf een screencast voor YouTube maakt. We vertellen of je nu al een 4k-beeldscherm moet kopen en we werpen een blik op de nieuwste apps van Google. Uiteraard hebben we nog veel meer interessante onderwerpen voor je in petto en ontbreken ook de vaste rubrieken niet! Bestel Computer easy nu voor slechts €3,45!


Computer easy

Redacteur